3 razloga da odaberete adsl internet za svoj apartman

  • 0

3 razloga da odaberete adsl internet za svoj apartman

Category : Blog

Ukoliko ste u dilemi i ne znate koji interent treba da odaberete, predstavljamo vam nekoliko interesatnih činjenica o adsl internetu. Svakako da treba i osvim drugim vrstama interneta da se raspitate i da uvidite sve njihove prednosti i mane, te da na kraju donesete racionalnu odluku u vezi sa tim koji internet vam najviše odgovara. Kada birate internet morate da budete jako pažljivi, jer greške su moguće, ali vi tu vašu grešku možete da ispravite tek za godinu dana. Dakle, ukoliko shvatite da ste odabrali internet koji vam ne odgovara, onda ćete morati da čekate minimum godinu dana kako biste promenili paket ili operatera.

Mnogi biraju adsl zbog cene

Kada biramo koji ćemo internet, pored svih drugih prednosti i karakteristika, cena nam je veoma važna. I zato cenu stavljamo na prvo mesto, jer smatramo da neko sebi možda ne može da priušti neku drugu vrstu interneta, ali da verovatno može da priušti adsl internet. Dakle, adsl internet može koštati i oko 900 dinara mesečno, što je izuzetno povoljna cena čak iako je ne poredimo sa drugim cenama, ali je takođe pokazuje i kao veoma povoljna cena čak i kada se poredi sa cenama drugih vrsta interneta. Naravno postoje i značajno skuplji paketi, tačnije i paketi od 3000 dinara, ali to su paketi koji pružaju još bolje usluge i mogućnosti. Naravno sada sve zavisi od toga koliko ste spremni da date i šta očekujete od interneta. Treba da znate da je maksimalna brzina ADSL interneta 20mb/s. Kod adsl-a je karakteristično to što je brzina download-a veća od brzine upload-a.

Internet bez ugovorne obaveze i mogućnost mirovanja

Adsl internet ponuda na tržištu trenutno pruža i ove mogućnosti. Dakle, niti jedan drugi internet ne možete prekinuti na mesec dana na primer kada niste tu i kada ga ne koristite. Međutim, to je moguće sa ADSL internetom, samo treba da vidite koji operateri to omogućavaju. Mnogi korisnici upravo biraju adsl zbog cene i zbog ove usluge mirovanja. Dakle, adsl interent može mirovati na 30 dana minimum, pa sve do 90 dana. To nekada veoma znači i pomaže i na taj način i operateri pokazuju koliko cene svoje korisnike.

Jednostavno povezivanje

Znate da se mnogi korisnici žale što do njih ne mogu da stignu neki operateri, koje oni žele, te da u njihovom kraju nema mogućnosti za tim internetom. Ukoliko ste zainterosvani za ADSL internet, onda treba da znate da vam je potrebna samo telefonska linija. Priključak se ne plaća dodatno, jer telefonska linija ima mogućnost, odnosno podržava i pozive i internet. To znači da vam internet neće remetiti telefonske pozive, niti ćete biti zauzeti dok korisite internet. Takođe, vaš internet će raditi besprekorno, bilo da razgovarate sa nekim ili da ne razgovarate. Isti je slučaj i sa internetom za domove i za firme. Manje firme biraju često ADSL internet, jer im upravo ova vrsta interneta i te kako odgovara.

Izvor: Yunet


Leave a Reply