Kako ukrasiti kuću za Novu godinu 2019

  • 0
nova godina

Kako ukrasiti kuću za Novu godinu 2019

Category : Blog

Za Novu godinu ne organizujemo samo doček Nove godine, već se trudimo da dragim ljudima kupimo poklone, ali isto tako i da dekorišemo kuću. Mnogi ljudi potroše i bespotrebno veliku količinu novca, kako bi im kuća izgledala kao iz bajke. Sve da sija, velika jelka, bezbroj ukrasa sve je to prateća oprema Nove godine. Ali treba imati ukus da sve bude skladno.

Kada krene priča o Novoj godini sve nas hvata euforija oko toga šta ćemo obući gde ćemo ići i sa kim. Odgovor na većinu pitanja možete pronaći na internetu, npr. dovoljno je da ukucate Nova godina 2019 Beograd ili klubovi Nova godina 2019 i sigurno ćete pronaći pravo mesto za vas. Mi ćemo vam pojednostaviti potragu za restoranima i hotelima za doček Nove godine 2019, na ovom linku https://www.novagodina.rs/docek-nove-godine-restorani-hoteli. Što se tiče garderobe stvar je još jednostavnija. U izobilju radnji i shoping centara u našoj zemlji gotovo je nemoguće pronaći odevnu kombinaciju za Novu 2019 godinu.

Druga stvar na koju pomislimo kada se pomene Nova godina je ukrašavanje i dekoracija doma.

Dekoracija doma za Novu godinu 2019

Treba da dekorišete kuću tako da se osetite skladno u njoj i da možete zajedno sa porodicom da delite prazničnu euforiju. Motivacija za dekoracijom se svakako javlja kada vidite kako je sve oko vas svetlucavo, kada sneg kao kristal ispunjava vaše dvorište. Tezge su pune nekih ukrasa za prodaju. To su razne zvezde, grančiće, mašnice, figurice u obliku anđela raznih boja i štrasa. Gledajte da kada ukrašavate dom, kombinujete boje, da ne bi bilo preterano šareno, već skladnih boja. Naravno sve ukrase koje kupite ne morate samo staviti na jelku, možete da ih okačite i na prozor, ili na ulazna vrata.

Obavezno gledajte da vam jelka bude velika, a ispod nje pokloni za najbliže. Prilikom dekorisanja imate mogućnost i da iskažete svoju kreativnost i maštu. A još je bolje ako dekorišete zajedno sa voljenom osobom ili decom. Onda će kuća doživeti potpuni sjaj. Tako sređena kuća postaće idealno mesto za doček Nove godine 2019. Prelepi ukrase doneće toplu i finu amosferu, koja će očarati vas i bližnje.
Takođe pored ukrasa, mora se prirpremiti i dobra trpeza. Novogodišnje praznike ukrašavaju divna jela i slatkiši, uz čari dobre muzike i vina. Na TV ima i puno novogodišnjih emisija, filmova koji dodatno podstiču pozitivnu atmosferu.

Da li moramo sve da kupimo?

Sve ove sitnice znaju da budu jako skupe, a nekako za vreme praznika budžet se uvek smanji. Trebalo bi da iskombinujete tako da posle praznika ne ostane prazan novčanik. Naravno da ne moramo, treba samo da se prepustimo mašti i malo vremena i napravicemo sve što zamislimo. Evo nekoliko predloga kako možete da napravite ukrase.

Na primer od jastuka možete da napravite da izgledaju atraktivno na primep kao pokloni, samo je potrebno da prevučete preko jastuka crvene mašne. Stare ukrase za koje smatrate da su za kantu, ne bacajte, već ih uvijte u papir različitih boja i zavežite mašnu. Tako dobijate potpuno novi ukras za vašu jelku. Čak i stare sanke mogu naći mesto u vašoj kući.

Lepo ih prefarbajte i stavite neku tkaninu na njih i mogu da posluže kao neki novogodišnji stočić. Takođe i stare merdevine mogu poslužiti kao idealna polica. Ofarbajte ih u neku neutralnu boju i na njih poređajte neobične ukrase iz vaše kuće. Ne bacajte stare tegle. Operite ih dobro i u njih stavite mirisljave sveće ili kristalni šećer i eto lepog ukrasa za vaš sto.

Ovu su samo neke od ideja koje ne zahtevaju novac, već malo vremena i posvećenosti. Nadamo se da ćete uspeti da dekorišite kuću što lepše i da stvorite ambijent za doček Nove godine, koji je lepši od bilo koje kafane ili restorana. Onda osmeh na lice, pripremite prskalice i odbrojavanje može da počne.


Leave a Reply