Organizacija boravka

Kad ste se već udobno smestili i odmorili ostaje vam samo da se opustite i uživate u izletima, čarima Beograda i Srbije, da upijate svaki momenat proveden na ovom kulturno i istorijski važnom i bogatom tlu. Bez stresa i nerviranja, jer mi smo tu da vam pomognemo da organizujemo vaš boravak na što je moguće kvalitetniji način.

Nudimo vam najbolju organizaciju boravka

Kako ne biste dodatno razmišljali i gubili živce bez preke potrebe mi ćemo vam pomoći da vaša organizacija boravka bude sprovedena maksimalno kvalitetno. Tako ćete boravak u Beogradu i Srbiji pamtiti do kraja vašeg života, i radosno prepričavati svaki detalj koji ste doživeli u ovoj fascinantnoj zemlji.

Sarađujemo sa turističkom agencijom Boreas, koja vam stoji na raspolaganju za što bolje upoznavanje grada i zemlje.

Turistička agencija Boreas

Turistička agencija Boreas je mlada agencija na našem podneblju, ali na čijem čelu se nalazi iskusan tim za poslove turoperatera, za internu obuku turističkih vodiča, transportnog preduzeća, i receptivnog poslovanja. Svi oni su zajedno dobro ukomponovani i uigrani, čineći pri tome jak tim koji stalno pomera granice u srpskom turizmu.

U njihovoj ponudi ćete pronaći veoma bogat sadržaj najrazličitijih izleta po Srbiji. Jednodnevni izleti, VIP ture, vikend putovanja, Beogradske ture su samo neki od izleta koji organizuju najkvalitetnije obučeni turistički radnici agencije Boreas.

Kako vam još možemo pomoći u organizaciji boravka?

Značajnu pomoć u organizaciji pruža nam i BNB ketering Beograd. Kako bi organizacija protekla u što je bolje mogućem svetlu BNB ketering je obezbedio za vas i vaše najmilije ukusne slane i slatke zalogaje.

BNB ketering Beograd

Brojne firme, predškolske i školske ustanove stalni su klijenti BNB keteringa. Na njihovom meniju možete pronaći najrazličitije specijalitete poput pekarskih proizvoda, kuvanih jela, konditorskih proizvoda, sokova, mleka i mlečnih proizvoda.

Ukoliko želite da svaki vaš zalogaj bude ukusan i zdrav, bilo da se nalazite kod kuće ili na poslu trebalo bi da odmah pozovete ljubazne radnike iz BNB keteringa.

Za sve dodatne informacije nas možete kontaktirati.