Prevoz

Došli ste umorni sa puta? Nema ko da vas dočeka na aerodromu, železničkoj ili autobuskoj stanici? Nema ko da vas odveze do vašeg hotela ili apartmana gde ste nameravali da odsednete? Onda opet u povratku situacija nepromenjena – ko će vas odvesti i kako ćete stići dalje gde ste naumili? Nalazite se u bezizlaznoj situaciji, ali ne mora sve da bude baš tako. I za takve probleme postoji rešenje.

Nudimo vam najbolji prevoz u Beogradu

Za vas smo obezbedilil najbolji prevoz u gradu. Pomoćićemo vam da vam nikad više ne padne teško putovanje, jer putovanja su verovatno najlepša šansa da kreativno iskoristite vaše slobodno vreme. Vi se okrenite ka obilaženju gradova, upoznavanju kultura, istorija i ljudi sa podneblja na koje ste doputovali, a nama prepustite organizaciju prevoza. Možemo se pohvaliti uspešnom saradnjom sa mnogim kombi, autobuskim i avio prevoznicima, među kojima su: Pexon team, i Ponte travel.

Pexon team

Profesionalci sa višegodišnjem iskustvom pomoćiće vam da otputujete na željenu adresu. Gde god da ste planirali, brzo, u komfornim i čistim autobusima stićićete bez stresa i nerviranja. A dokle to Pexon team organizuje prevoz? Mađarska, Austrija, Slovačka, Češka, Srbija samo su neke od zemalja do kojih svakodnevno prevozimo naše zadovoljne i redovne putnike.

Ali to nije sve, jer u njihovoj ponudi možete pronaći i prevoz od i do skijaških i spa centara, koncerata, predškolskih ustanova, sportskih događaja, svadbenih veselja.

Svim putnicima Pexon team obezbeđuje putno osiguranje tokom puta i tokom boravka u inostranstvu.

Ponte travel

Turistička agencija Ponte je na našem tlu aktivna od 1996. godine. Danas je jedan od vodećih turističkih agencija. U njihovoj ponudi možete pronaći najrazličitiji asortiman kvalitetnih usluga namenjenih putnicima širom sveta. Avio karte za mistične daleke destinacije, zimovanja, letovanja, krstarenja, ili specijalne ponude poput novogodišnjih putovanja, putovanja za Uskrs i 1. maj sve je na jednom mestu.

Vama ostaje samo da prstom pokažete željenu destinaciju, a organizaciju prevoza prepustite nama jer to radimo najbolje i najprofesionalnije.

Za sve dodatne informacije nas možete kontaktirati.