Smeštaj

Došli ste u Beograd, umorni ste od puta, i samo želite da se udobno smestite i odmorite kako biste sutradan nastavili obilaženje grada?

Ništa ne brinite, mi smo tu da vam pomognemo, da vas dočekamo i dopratimo od i do aerodroma, autobuske ili železničke stanice. Ukoliko vam je potreban smeštaj mi vam možemo pomoći jer ga na jednom mestu možete pronaći.  U svakom trenutku, 365 dana možete pronaći i obezbediti sebi smeštaj, organizaciju puta, i drugi niz aktivnosti kako biste olakšati boravak u glavnom gradu Srbije.

Nudimo za vas najbolji smeštaj u gradu

Za vas smo pripremili samo najbolje smeštajne jedinice. Nudimo vam ponudu najboljih apartmana u gradu. Svi apartmani su dobro opremljeni, čisti i komforni, što potvrđuju i prestižna svetska priznanja. A upravo takve nude Balkan-inn apartmani i Pink apartmani.

Balkan-inn apartmani

Balkan-innapartmani raspolažu sa modernim apartmanima smeštenim u samom centru grada. U pitanju su najbolji lux apartmani u Beogradu. Bilo da se odlučite za jedno ili više noćenja bićete maksimalno zadovoljni brzinom i kvalitetom usluge, što najbolje potvrđuje veliki broj gostiju koji svake godine odseda u našim apartmanima. A preporuke koje Balkan-inn svakim danom dobijaju najbolji su pokazatelj da se radi kvalitetno i maksimalno odgovorno.

Pink apartmani

Pink apartmani svim svojim gostima imaju da ponude veliki izbor apartmana, bilo da odsedate u njima jedan ili više dana. Komfornii su, luksuzni, i čisti i što je, možda, najvažnije na odličnoj lokaciji. Pink apartmane svake godine poseti veliki broj gostiju, a očekuje se još više zbog dobrih preporuka koji zadovoljni posetioci daju.

Svi apartmani raspolažu velikim brojem parking mesta, tako ni pronalaženje parking mesta neće predstavljati problem.

Ukoliko tražite najbolji sklad cene i kvaliteta onda su to upravo ovi apartmani. Na vama je samo da se odlučite za put i obilaženje Beograda, a organizaciju smeštaja prepustite nama, jer će on biti u skladu sa renomeom koji godinama unazad uspešno negujemo i gradimo.

Za sve dodatne informacije nas možete kontaktirati.