Stomatološke usluge

Od izuzetne je važnosti da vodite računa o zdrravlju vaših zuba. Bakterije ukoliko iz usne duplje dospeju u krv mogu izazvati različite infekcije i oboljenja. Pokvareni zubi su veliki problem jer od njih stradaju gotovo svi unutrašnji organi. Zato je prevencija, redovna kontrola kod vašeg stomatologa veoma važna.

Nudimo vam najveći izbor stomatoloških usluga

U našoj ponudi nalazi se velilki broj svetski poznatih stomatoloških ordinacija, klinika i  renomiranih stručnjaka koji će se potruditi da u najkraćem mogućem roku otklone svaki stomatološki problem.

Tako se možemo pohvaliti da imamo veoma uspešnu i dugu saradnju sa velikim brojem stomatoloških klinika i ordinacija među kojima su Cvetić dent, Stomatološka ordinacija Vuković, Barjaktarević estetska stomatologija.

Za bilo koju kliniku ili ordinaciju da se odlučite bićete maksimalno zadovoljni jer će njihovi stomatolozi svakom problemu prići maksimalno odgovorno i savesno, tražeći najbolje optimalno rešenje u što kraćem roku. Sve one nude širok dijapazon stomatoloških usluga, a neke od najvažnijih su: endodoncija, održavanje oralne higijene i profilakse, dečije stomatologije, popravke zuba, cad cam stomatologije, ugradnje implantata, keramičkih faseta, mostova i krunica, endokruna, metalokeramičkih mostova i krunica, vrhunske estetske stomatologije, oralne hirurgije, parodontologije ortodoncije, ali i mnoge druge.

Ni za parking ne treba da brinete, jer su ih stomatološke klinike i ordinacije obezbedile svojim pacijentima. Na taj način ostaje vam samo da se usredsredite na najbolju moguću stomatološku intervenciju.

Cvetić dent

Najmoderniji aparati, stručno osoblje, udobnost i eskluzivnost dobar su spoj koji je odlično ukomponovao Cvetić dent. Cvetić dent dugi niz godina neguje tradiciju koju su prepoznali i brojni zadovoljni pacijenti.

Ordinacija je odlično pozicionirana u gradu tako da vam neće biti problem da dođete do nje bilo gde da se nalazite u gradu.

Stomatološka ordinacija Vuković

Kada je 1987. godine osnovana stomatološka ordinacija Vuković, odmah se prepoznao čvrst stav i istrajnost da se svojim pacijentima pruži najbolja moguća nega. Od tada pa do dan-danas iz ove ordinacije je izašlo više hiljada zadovoljnih pacijenata. Zašto je to tako? U prijatnom i opuštajućem ambijentu, u stomatološkoj ordinaciji Vuković, naići ćete na prijateljsku atmosferu, osmeh i strpljenje svih zaposlenih.

Barjaktarević estetska stomatologija

U samom centru grada nalazi se  stomatološka ordinacija Barjaktarević. Iz nje punih 28 godina izlaze zadovoljni i nasmejani pacijenti.

A šta ova stomatološka ordinacija ima da ponudi pacijentima? Mogu se pohvaliti velikim brojem usluga koji godinama uspešno rade. Samo neke od njih su: popravka zuba, izrada krunica, plombi i mostova, i fasta cad-cam tehnologijom, beljenje, oralne hirurške intervencije, imlatologija, ali i lečenje paradontopatije.

Za sve dodatne informacije nas možete kontaktirati.